Az igazi érték


Kevés ékszernek van akkora jelentősége a hölgyek szemében, mint annak a köves gyűrűnek, amit eljegyzési gyűrűként ismerünk. Ezzel a gyűrűvel fejezi ki a szeretett férfi azt a szándékot, hogy szíve hölgyével szeretné leélni az életét. Egyértelmű tehát, hogy az eljegyzési gyűrűnek komoly eszmei értéke van.

Ezt az ékszert kapja a leendő menyasszony, amikor megkérik a kezét. Fontos tehát, hogy az eljegyzési gyűrű olyan legyen, ami passzol az ízléséhez, stílusához. Ez adja az eljegyzési gyűrű kiválasztásának a nehézségét: jól kell ismerni hozzá a szeretett hölgyet, tudni kell, hogy mi tetszik neki, mit viselne szívesen.


Egyedi részletek


Hogy a vőlegényjelölt ne nyúljon mellé, érdemes lehet esetleg barátnőt, női családtagot bevonni a választásba: a férfiak kicsit más szemmel nézik az ékszereket, nem biztos, hogy észrevesznek olyan különbségeket, egyedi részleteket, amiket egy nő igen. Az eljegyzési gyűrű esetében pedig nagyon sokat számítanak a részletek is.


Miből legyen az eljegyzési gyűrű?


Egy ilyen magasztos eseményhez természetesen minőségi gyűrű dukál, minőségi díszítéssel. Alap, hogy az eljegyzési gyűrűk nemesfémből, leginkább aranyból készülnek. Ez lehet sárga arany, fehérarany, vagy éppen vörös arany, egyéni ízléstől függően.


Gyémánt


Sarkalatos pont még a kő, ami az eljegyzési gyűrűt díszíti. Természetesen bármi lehet benne, de legtöbben a gyémántot választják, nem véletlenül: a maga letisztult eleganciájával, különleges fényjátékával gyönyörűen illik minden eljegyzési gyűrűhöz. Ráadásul elég színvonalas is ahhoz, hogy egy ilyen fontos jelkép dísze legyen.


Díszítő kő


Az eljegyzési gyűrűt klasszikusan egy, kisebb vagy nagyobb kő díszíti. Ettől azonban természetesen el lehet térni, ha jobban tetszik a többköves változat. Egyedi igények is megvalósíthatók, így az eljegyzési gyűrűk tényleg olyanok lehetnek, amilyennek megálmodjuk őket. Ilyen gyűrűt egy nő csak egyszer kap az életében, adjuk meg a módját!1. Az általunk forgalmazott termékek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) által ellenőrzött áru. Minden olyan terméken megtalálja a NEHITI által beütött finomsági, illetve származási jelet amely meghaladja az 1 grammot.

2. Az ékszeren és a benne található köveken, gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl.: mosó vagy mosogatószer, parfüm, kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő, termálvizes fürdő hatására, egyes emberek savasabb vagy lúgosabb izzadtsága, szakszerűtlen tisztítás következtében). Különösen igaz ez a sárga és a vörös színű ékszerekre. Mivel a fehér ékszerek ródium bevonattal vannak kezelve itt a háztartási vegyszerek nem vagy csak nagyon ritkán okoznak elváltozást.

3. Kérjük, ne aludjon ékszerben, ne végezzen, fizikai munkát ne sportoljon mert könnyen elszakadhat, deformálódhat. Különösen ügyeljen az igen vékony ékszerekre, ezek sérülése nehezen javítható!

4. Kérjük, különösen óvja drágakövekkel díszített ékszereit, ne végezzen olyan munkát, ami közben deformálódhat, beütődhet, ügyeljünk ruházatba, ne akadjanak be a köveket tartó karmok, mert azok így meglazulhatnak, ez a kövek elvesztéséhez vezethet.

Kérjük,amennyiben teheti évente legalább egy alkalommal látogasson meg minket, hogy ellenőrizni tudjuk ékszere állapotát !

A használati útmutatóban leírtak be nem tartása miatt bekövetkezett károsodásokért felelősséget nem vállalunk.


Kedvező eljegyzési gyűrű árak

Tanácsok eljegyzési gyűrű választáshoz

Eljegyzési gyűrűt választani egyszerre bonyolult és egyszerű feladat. Az eljegyzési gyűrűnek általában mindenki örül, hiszen az eljegyzés a pár életének legszebb pillanata. De ahhoz, hogy az öröm igazán felhőtlen legyen, az eljegyzéshez használt ékszert nem árt átgondoltan megvásárolni. A következőkben néhány hasznos tanáccsal szeretnénk kedveskedni azoknak, akik még a nagy nap előtt állnak.

Az interneten számos hihetetlen leánykérős videót találunk: van, aki zenével, más hatalmas meglepetéssel kéri meg a kedvese kezét. Sokan a meglepetés erejére esküsznek és titokban választanak ajándékot a kedvesüknek, de vannak olyan családok is, ahol kifejezetten elvárás, hogy az eljegyzés nagy, közös ceremónia legyen, például egy elegáns étteremben, a szülők és a szűkebb család jelenlétében. Bármilyen eljegyzést tervezünk is, érdemes finoman kipuhatolni, hogy mire vágyik a kedvesünk.

Ahány ház, annyi szokás! Jegygyűrűnek hagyományosan azt a gyűrűt nevezzük, amelyet a pár az esküvőn húz egymás ujjára, az eljegyzési gyűrű pedig az a darab, amellyel a leánykérés történik. Manapság a két kifejezés már egybemosódott, ennek pedig részben az az oka, hogy a házasodás ma már sokkal kisebb anyagi döntést jelent, mint a korábbi évszázadokban. - eljegyzési gyűrű árak

Napjainkban az eljegyzési gyűrű általában egy köves, többnyire ezüstből vagy fehérarany gyűrű, amelyet a vőlegény húz kedvese ujjára. Az eljegyzési gyűrűt ma már többnyire csak a pár hölgy tagja viseli, de ritkán (főleg, amikor az eljegyzés, leánykérés a család előtt történik) a férfi karikagyűrűt vagy köves gyűrűt kap. - eljegyzési gyűrű árak

Az eljegyzési gyűrű és a jegygyűrű közötti fogalomzavar abból származik, hogy korábban az eljegyzés is az esküvőn használt karikagyűrűvel történt. A két gyűrűt a pár egymás jobb kezére húzta fel a leánykéréskor. A házassági szertartás alatt aztán a jobb kézen hordott gyűrű a bal kézre vándorolt. - eljegyzési gyűrű árak

A kísérőgyűrű általában a férj ajándéka a feleségnek. Korábban, amikor az eljegyzési gyűrű a házasságnál használatos karikagyűrű volt, a kísérőgyűrű tulajdonképpen egyfajta extra ajándék volt az esküvőn, vagy azt követően néhány hónappal. Többnyire egy kisebb értékű köves gyűrűt jelentett, amellyel a vőlegény azt mutatta meg, hogy anyagilag képes a felelősségvállalásra. - eljegyzési gyűrű árak

A kísérőgyűrű ma már a legtöbb családban nem elvárás, de természetesen kedveskedhetünk vele a kedvesünknek - főként akkor, ha az eljegyzési gyűrűnk egyben a jegygyűrűnk is volt. - eljegyzési gyűrű árak

Az eljegyzési gyűrű választásánál a minőség az elsődleges szempont. Ezt a gyűrűt a menyasszony minden nap viselni fogja, ezért kiemelten fontos, hogy nemes anyagból készült, időtálló darabot keressünk. Az ezüst és fehérarany eljegyzési gyűrűk mindenféle öltözködési stílushoz jól illeszkednek, de sárga arany választásával sem követünk el hibát. Az eljegyzési gyűrű általában fehér kővel készül, de ma már színesebb, vidámabb darabok is elérhetőek. - eljegyzési gyűrű árak

Az eljegyzési gyűrű alakját csak az ízlésünk határozza meg. A legtöbben az egyszerűbb, letisztultabb formákat keresik, hiszen ez a gyűrű a ruhatár alapdarabja lesz, s jelentése miatt sem praktikus, ha túlságosan hivalkodó. Ha azonban a menyasszony egyébként is hangsúlyos ékszereket visel, bátran választhatunk extravagánsabb kialakítású modellt. - eljegyzési gyűrű árak

Milyen méretű gyűrűt kell választani?

A gyűrű méretét egy szám jelöli. Ez a szám a gyűrűsujj körfogata milliméterben mérve. A jó méretű gyűrű általában 1-2 milliméterrel nagyobb, mint az ujjunk, kényelmesen tapad a bőrhöz, és kicsit szorul, amikor le szeretnénk venni. A legegyszerűbb, ha a méretvételhez megnézzük a kedvesünk valamelyik, gyakran viselt gyűrűjét. Nincs gond azonban akkor sem, ha csak tippelünk: a gyűrű, ha korlátozottan is, de ékszerészeti módszerekkel szűkíthető és tágítható is.

Eljegyzési gyűrű árak kedvezően Budapesten és Országosan!

Van készleten?
  •  
  •  
Ártartomány
  •  
  •  
  •  
Gyártó
  •  
  •  
  •  
Hívjon!