Világmárka


Vannak márkák, amiknek ha meghalljuk a nevét, rögtön tudjuk, hogy minőségi termékeket készítenek. Ilyen márka a Forevermark is, ami a gyémántok világában rendelkezik komoly renoméval – nem véletlenül, a vállalat ugyanis nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legtökéletesebb gyémántokat adja a világnak.


Szigorú feltételek


Csak az a gyémánt lehet Forevermark, amely megfelel a rendkívül szigorú minőségi követelményeknek. A Forevermark gyémántokat kézzel válogatják ki és ellenőrzik, ezzel biztosítva, hogy csak a legszebb, legszínvonalasabb darabok kerüljenek a márkanév alá. A világ gyémántjainak mindössze 1 százaléka felel meg a kritériumoknak!

A vállalat komoly tapasztalattal rendelkezik a gyémántok kitermelésében és feldolgozásában: mintegy 125 éve tevékenykedik ezen a területen. A bányászattól egészen az értékesítésig szorosan követi a gyémánt útját. Ennek köszönhetően Forevermark gyémánt nem kerülhet ki akármilyen bányából, és nem árulhatja őket akárki.

A drágakövek megvásárolható magukban, de találkozhatunk velük elismert tervezők lélegzetelállító ékszereiben is. A legjobb gyémántok garantáltan a legkülönlegesebb ékszereket ékesítik, amiket a legapróbb részletekig, alaposan megterveztek – hiszen ez méltó egy Forevermark gyémánthoz!


Szépek közt a legszebb


A kiválasztott gyémántokat megjelölik, mindegyik kap egy egyedi azonosítót, amit a drágakőben rejtenek el, laikus szem számára láthatatlanul, hogy ne ejtsen csorbát a szépségén. Az ékszerészek azonban tudják ezt ellenőrizni, így könnyedén meg tudják mondani, hogy valódi Forevermark gyémánttal van-e dolguk.

A Forevermark gyémánttal díszített ékszereket árulni kiváltság, melyet csak a legkiválóbb ékszerészek érdemelnek ki. Nagy megtiszteltetés, egyben büszkeség számunkra, hogy ebbe a körbe tartozhatunk, és Forevermark ékszerek is szerepelnek a kínálatunkban.


A Forevermark a bizonyíték arra, hogy a szépek között is vannak még szebbek. Ha vannak a gyémántoknak királyai, akkor azok a Forevermark gyémántok.


1. Az általunk forgalmazott termékek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) által ellenőrzött áru. Minden olyan terméken megtalálja a NEHITI által beütött finomsági, illetve származási jelet amely meghaladja az 1 grammot.

2. Az ékszeren és a benne található köveken, gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl.: mosó vagy mosogatószer, parfüm, kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő, termálvizes fürdő hatására, egyes emberek savasabb vagy lúgosabb izzadtsága, szakszerűtlen tisztítás következtében). Különösen igaz ez a sárga és a vörös színű ékszerekre. Mivel a fehér ékszerek ródium bevonattal vannak kezelve itt a háztartási vegyszerek nem vagy csak nagyon ritkán okoznak elváltozást.

3. Kérjük, ne aludjon ékszerben, ne végezzen, fizikai munkát ne sportoljon mert könnyen elszakadhat, deformálódhat. Különösen ügyeljen az igen vékony ékszerekre, ezek sérülése nehezen javítható!

4. Kérjük, különösen óvja drágakövekkel díszített ékszereit, ne végezzen olyan munkát, ami közben deformálódhat, beütődhet, ügyeljünk ruházatba, ne akadjanak be a köveket tartó karmok, mert azok így meglazulhatnak, ez a kövek elvesztéséhez vezethet.

Kérjük,amennyiben teheti évente legalább egy alkalommal látogasson meg minket, hogy ellenőrizni tudjuk ékszere állapotát !

A használati útmutatóban leírtak be nem tartása miatt bekövetkezett károsodásokért felelősséget nem vállalunk.

Forevermark, forevermark árak, forevermark gyémánt

A gyémánt a szeretet egyik legidőtállóbb jelképe. Nemcsak az ígéretet szimbolizálja, hanem mindazt, a mi a múltban történt és amit a jövő tartogat. A forevermark ékszer nevében is az időtlenséget sugallja: „forever”, azaz mindörökké. A forevermark ékszer a kiemelkedő minőség ígérete, ígéret olyan gyémántokra, melyeket a legmesszemenőbb gondossággal állítottak elő és válogattak ki, csiszoltak majd minősítettek.

Forevermark árak, forevermark gyémánt

Minden forevermark ékszer jelöléssel van ellátva, ez a jelölés pedig három ígéretet jelent a gyémánt szépségére, ritkaságára és a megbízható forrására vonatkozóan. A jelölés mutatja meg, hogy Ön egy forevermark, egy örök gyémánt viselője és tulajdonosa. Ez a szabad szemmel nem látható jelölés a forevermark ékszer emblémából és egy egyedi azonosítószámból áll, így válik minden forevermark épp olyan egyedivé, mint az ígéret, amit annak átadása vagy elfogadása képvisel. A jelölés lehetőséget biztosít, hogy az adott forevermark az Ön nevére legyen bejegyezve, ezáltal további előnyökben részesüljön.

A forevermark gyémánt kivétel nélkül mind megbízható forrásból származnak, olyan gondosan kiválasztott lelőhelyekről, amelyek hozzájárulnak az ott dolgozó emberek, a helyi közösség és az adott ország jólétéhez.

Forevermark eljegyzési gyűrűk

A forevermark biztosítja a szigorú üzleti, környezetvédelmi és társadalmi elvárások maradéktalan teljesítését.

Ha kérdései lennének forevermark gyémánt ékszerekről a forevermark ékszer árak tekintetében, akkor hívjon minket bizalommal! Kedvező forevermark ékszer árak, karikagyűrű!


Forevermark ékszer árak, forevermark gyémánt ékszerek, jegyűrű

Blogunkban érdekes cikkeket olvashat különböző ékszerkről!
Van készleten?
  •  
  •  
Hívjon!