Forevermark Setting eljegyzési gyűrű 0,14 ct

Termékkód: 15641

A Forevermark Setting gyémántgyűrű formáját a cég logója ihlette. A kollekcióban megtalálható motívum, a négykarmos foglalat , speciális háromszög formája . Négy égtáj felé mutat, ez szimbolizálja a minden felé áradó szeretetet. A Forevermark Setting eljegyzési gyűrű 2,1 gr fehér 18 karátos aranyból készült. A benne található Forevermark gyémánt D/VS1-0,14 ct .Ez a Forevermark Setting eljegyzési gyűrű KÉSZLETEN van, azonnal átvehető ! Más minőségű , vagy más méretű Forevermark gyémánttal is kérhető , érdeklődjön !


Azonnal átvehető gyémánt eljegyzési gyűrű!
400 000 Ft

18 karátos


Bizonyos eljegyzési gyűrűink Forevermark gyémánttal is rendelhetők!


Ha nálunk vásárol eljegyzési gyűrűt, a majdani karikagyűrű árából 10% kedvezményt kap!

Ezen felül még:
  • Örökös garanciális tisztítás, polírozás
  • Ingyenes méret állítás
  • Vásárlási bizonylat avagy (Certificate) mely tartalmazza a felhasznált kövek minőségét az ékszerben található anyagokat.
  • Ékszertartó doboz és ajándék tartó táska minden ékszerhez
  • Évente 1 alkalommal ingyenes ellenőrzés, rejtett károsodás történt-e , mozgó kő, repedés a gyűrűn stb. Az általunk felfedezett hibákat ingyenesen javítjuk.


Érdekel a termék, ajánlatot kérek
darab
anyaga:
színe:
méret:

Személyes megtekintés a Budapest VII. kerület, Király u. 1/b címen található üzletünkben történik.

Vissza a termékekhez
Eljegyzési gyűrű kollekciónk folyamatosan változik, így lehetséges, hogy üzletünkben több eljegyzési gyűrű van raktáron, mint az oldalunkon. Keressen minket minden eljegyzési gyűrűvel kapcsolatos kérdésével, szívesen segítünk! Amennyiben nálunk vásárol eljegyzési gyűrűt, a majdani karikagyűrű árából 10% kedvezményt adunk!

Időpont egyeztetése

Nem feltétlenül van rá szükség. Üzletünk nyitva tartási ideje alatt bármikor, előzetes időpont kérése nélkül látogatható. Amennyiben jelzi látogatási szándékát és okát, felkészülten tudjuk várni. Több információval tudunk szolgálni ékszereinkről, vásárlási vagy rendelési lehetőségekről. Így ídőt takaríthatunk meg Önöknek.Parkolás

Sajnos Budapest belvárosában sem egyszerű szabad parkolóhelyet találni. Üzletünktől kb 50 méterre található mélygarázsban kényelmesen parkolhat. Cím : Budapest, Király u.8-10. Ide kattintva megtekintheti térképünket!

A gyémántok között is különleges a Forevermark


Mint mindenhol, az ékszerek világában is akadnak olyanok, amik kiemelkednek a többi közül a szépségükkel, minőségükkel, egyediségükkel. Vannak olyan márkák, melye neve egyet jelent a magas színvonallal, a kifinomult szépséggel és eleganciával.


Ilyen név a Forevermark, amely a világ leggyönyörűbb és legmagasabb színvonalú gyémántjait jegyzi.


Mivel foglalkozik a Forevermark?

A Forevermark gyémántok kitermelésével és feldolgozásával foglalkozik, de nem akármilyen szinten: a küldetésük, hogy a legszebb, legjobb minőségű gyémántok díszítsék a különleges ékszereket. 125 évnyi gyémántszakértői tapasztalattal a Forevermark gond nélkül teljesíti is ezt a nemes feladatot, és csodálatos drágakövekkel ajándékozza meg a világot.


A Forevermark nevet csak a legjobb gyémántok kaphatják meg. Erre biztosíték, hogy a köveket kézzel válogatják, egyesével alaposan megvizsgálva. Ezek a gyémántok eredeti, kezeletlen, és persze teljesen természetes darabok. Olyan szigorú kritériumoknak kell megfelelniük, hogy a világ összes gyémántjának mindössze 1 százaléka alkalmas arra, hogy Forevermark drágakő lehessen!


Bányától az üzletig

A vállalatnak fontos, hogy a gyémántok a lehető legtisztább utat járják be, ezt pedig személyesen felügyelik is. Forevermark gyémánt csak olyan bányákból kerülhet ki, melyek hasznot hoznak a helyi közösségeknek is. Az értékesítést is ellenőrzik; az ékszerészeknek csak egy szűk köre értékesítheti, így ez igazi kuriózumnak számít.


A Forevermark gyémántok nem kerülnek akármilyen ékszerbe. Neves tervezők által megálmodott, igazi ékszerkülönlegességeket díszítenek, de önmagukban is megvásárolhatók. Eljegyzési gyűrűk, jegygyűrűk, nyakláncok, karkötők, fülbevalók csodálatos ékei.


Minden Forevermark gyémántnak van egy egyedi azonosítója, amit a kőbe rejtenek el, laikus szem számára láthatatlanul. Ennek segítségével lehet megbizonyosodni róla, hogy eredeti Forevermark gyémánttal van dolgunk. Az azonosító a Forevermark emblémája, illetve egy szám, ami csak az adott drágakövet jelöli.

1. Az általunk forgalmazott termékek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) által ellenőrzött áru. Minden olyan terméken megtalálja a NEHITI által beütött finomsági, illetve származási jelet amely meghaladja az 1 grammot.

2. Az ékszeren és a benne található köveken, gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl.: mosó vagy mosogatószer, parfüm, kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő, termálvizes fürdő hatására, egyes emberek savasabb vagy lúgosabb izzadtsága, szakszerűtlen tisztítás következtében). Különösen igaz ez a sárga és a vörös színű ékszerekre. Mivel a fehér ékszerek ródium bevonattal vannak kezelve itt a háztartási vegyszerek nem vagy csak nagyon ritkán okoznak elváltozást.

3. Kérjük, ne aludjon ékszerben, ne végezzen, fizikai munkát ne sportoljon mert könnyen elszakadhat, deformálódhat. Különösen ügyeljen az igen vékony ékszerekre, ezek sérülése nehezen javítható!

4. Kérjük, különösen óvja drágakövekkel díszített ékszereit, ne végezzen olyan munkát, ami közben deformálódhat, beütődhet, ügyeljünk ruházatba, ne akadjanak be a köveket tartó karmok, mert azok így meglazulhatnak, ez a kövek elvesztéséhez vezethet.

Kérjük,amennyiben teheti évente legalább egy alkalommal látogasson meg minket, hogy ellenőrizni tudjuk ékszere állapotát !

A használati útmutatóban leírtak be nem tartása miatt bekövetkezett károsodásokért felelősséget nem vállalunk.
Hívjon!