Nyaklánc a csuklón


A fülbevaló, a nyaklánc, illetve a gyűrűk mellett a leggyakrabban hordott ékszerek listájára magától értetődően felkerül a karkötő is. Ez az ékszer gyakorlatilag olyan, mint egy nyaklánc kicsinyített változata, amit a csuklónkon viselhetünk, szépen kiemelve ezzel a kezeinket, kiegészítve egy csinos felsőt, illetve ruhát.

A karkötő egyik legjobb tulajdonsága az, hogy gyakorlatilag bármilyen lehet, ennek köszönhetően pedig bármihez passzolhat. Hordhatunk szolid karkötőket, de többszörösen a csuklóra tekert, vagy legalábbis ilyen hatást keltő, nagyobb, feltűnőbb darabokat. Állhatnak apró gyöngyökből, szemekből, vagy éppen nagy és feltűnő elemekből. Lehetnek gyöngyből, lehetnek drágakövekkel kirakott nemesfémből is.

A lehetőségek tehát végtelenek, és egyedül a tervezőkön múlik, hogy mit tudnak ezekből kihozni. Ők pedig ki is használják a lehetőséget, és hihetetlenül egyedi, és csodálatosan szép karkötőket képesek megálmodni – a hölgyek legnagyobb örömére.


Arany és gyémánt a csuklón is


A legfinomabb, legelegánsabb karkötők természetesen aranyból készülnek. Ezen belül lehetnek sárga aranyból, fehéraranyból, vagy vörös aranyból. A nemesfémből kialakított formavilágot gyönyörűen megkoronázza a megfelelő mennyiségű, illetve minőségű drágakő.

Leggyakrabban gyémántok díszítik ezeket az ékszereket, ami nem csoda, hiszen ezek a kövek a maguk kifinomultságával gyakorlatilag mindenhez tökéletesen passzolnak. A gyémánt gyönyörű fényjátéka mindent még szebbé tesz, a gyémánt karkötők éppen ezért nagyon közkedveltek.

Többféle formában elérhetők el: kicsi, ám annál szebb gyémántokkal hosszan kirakott karkötőktől kezdve a nagyobb darab gyémántot körbeölelő ékszerekig.


Bátran lehetünk merészebbek


A karkötő az az ékszer, ami nyugodtan lehet egy kicsit feltűnőbb, éppen ezért a színektől sem kell megijedni. Színes drágakövek, betétek is helyet kaphatnak benne, ez cseppet sem fog elvenni egy jól megválasztott karkötő eleganciájából. Sőt, még egyedibbé, még különlegesebbé teszi azt.


Nézzen szét karkötőkínálatunkban, hogy megtalálja azt a szépséget, ami tökéletessé teheti a megjelenését különleges alkalmakkor!1. Az általunk forgalmazott termékek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) által ellenőrzött áru. Minden olyan terméken megtalálja a NEHITI által beütött finomsági, illetve származási jelet amely meghaladja az 1 grammot.

2. Az ékszeren és a benne található köveken, gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl.: mosó vagy mosogatószer, parfüm, kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő, termálvizes fürdő hatására, egyes emberek savasabb vagy lúgosabb izzadtsága, szakszerűtlen tisztítás következtében). Különösen igaz ez a sárga és a vörös színű ékszerekre. Mivel a fehér ékszerek ródium bevonattal vannak kezelve itt a háztartási vegyszerek nem vagy csak nagyon ritkán okoznak elváltozást.

3. Kérjük, ne aludjon ékszerben, ne végezzen, fizikai munkát ne sportoljon mert könnyen elszakadhat, deformálódhat. Különösen ügyeljen az igen vékony ékszerekre, ezek sérülése nehezen javítható!

4. Kérjük, különösen óvja drágakövekkel díszített ékszereit, ne végezzen olyan munkát, ami közben deformálódhat, beütődhet, ügyeljünk ruházatba, ne akadjanak be a köveket tartó karmok, mert azok így meglazulhatnak, ez a kövek elvesztéséhez vezethet.

Kérjük,amennyiben teheti évente legalább egy alkalommal látogasson meg minket, hogy ellenőrizni tudjuk ékszere állapotát !

A használati útmutatóban leírtak be nem tartása miatt bekövetkezett károsodásokért felelősséget nem vállalunk.
Van készleten?
  •  
  •  
Ártartomány
  •  
  •  
  •  
Gyártó
  •  
  •  
  •  
Hívjon!